HTML

TÁBOR 2011

2011.05.20. 23:26 vass_t

"Megszületett a döntés a 2011. évi repülőtábor megrendezésének időpontjáról. Idén július 2-től 3 héten át várjuk törzsvendégeinket, és természetesen azokat a pilótákat is, akik először látogatnak el hozzánk. A gépek hangártárolása továbbra is biztosított lesz.

Szállás: Ahogy az elmúlt években, most is lehetőség lesz korlátozott számban szobákat igényelni, illetve sátortáborozni a repülőtér területén. Most  is igyekszünk megoldani a napi egyszeri melegétel biztosítását.

Idén gondoltunk a "nehéz napokra" is, azaz lehetőséget biztosítunk "földi" sportok művelésére, úgymint kispályás foci, asztalitenisz.

Az árak: 

 

  • Kemping: 300 Ft/fő/nap
  • Szoba: 500 Ft/fő/nap
  • Étkezési lehetőség: Valószínűleg úgy, mint tavaly. Részetek később. 

 

Repüléssel kapcsolatos tarifák:

 

  • Vontatás: 1300 Ft/100 m. Legkisebb elszámolható magasság 400 m. Fölötte legalább 50 méteres pontosságú magasság meghatározással. 
  • Csörlés: 1000 Ft/db 
  • Hangártárolás: 500 Ft/gép/nap"

 
További információ: http://lhbc.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stdcirrus56.blog.hu/api/trackback/id/tr572920385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása